Echtscheiding Specialist

Hulp van een specialist voor het afspreken van een ouderschapsplan, de alimentatie of een financieel plan bij uw echtscheiding

Lagere kosten in vergelijking met een advocaat

Een echtscheiding is nooit leuk, en daar komen ook nog eens een scala aan dingen die geregeld moeten worden. Om te zorgen dat alles duidelijk, eerlijk en correct verloopt kunt u de hulp inschakelen van specialist Financieel Echtscheidingsadviseur. Als klein adviesbureau met een persoonlijke aanpak helpen wij regelmatig mensen in een echtscheiding met een ouderschapsplan, het verzorgen van de alimentatie, het opstellen van een financieel plan of het doen van de belastingaangifte. Met alle financiële zaken op het gebied van een echtscheiding zijn wij u graag van dienst. Als u onze hulp wilt inschakelen bent u van harte welkom contact met ons op te nemen.

Zorg dat uw belastingaangifte, ouderschapsplan en financieel plan voor uw echtscheiding goed zijn geregeld

Wanneer u een beroep doet op specialist Financieel Echtscheidingsadviseur, weet u dat u goed geholpen wordt bij het regelen van uw echtscheiding. René Sonneveld, oprichter van Financieel Echtscheidingsadviseur, is al sinds 1986 actief in de financiële wereld. Niet alleen helpen wij u graag met het afspreken van de alimentatieberekening, het opstellen van een financieel plan of ouderschapsplan en het aanvragen van een belastingaangifte, maar u bent bovendien goedkoper uit dan wanneer u een advocaat inschakelt.

U bent altijd welkom bij Financieel Echtscheidingsadviseur

Financieel Echtscheidingsadviseur staat u graag te woord wanneer u geholpen wilt worden bij het regelen van uw echtscheiding. Bent u woonachtig in de regio van Westland dan staan wij voor u klaar. Ook voor vragen bent u welkom contact met ons op te nemen.

Contact opnemen

Wilt u meer informatie ontvangen? Klik hiernaast om contact met ons op te nemen.