Over ons

De drijvende kracht achter hulpbijhypotheekaanvraag.nl is René Sonneveld. Met meer dan 30 jaar ervaring in de financiële wereld, een door de wol geverfd persoon te noemen. In mijn praktijk als Financieel Echtscheidingsadviseur moet ik bij mensen met een eigen woning de consequenties doorrekenen van een hypotheek in de huidige- en vervolgens voor een nieuwe situatie. Omdat ik op een gegeven moment volledig inzicht heb in de financiën van de klant, kwam steeds vaker de vraag of ik ook kon helpen bij het aanvragen van een hypotheek en/of verzekeringen.

Met hulpbijhypotheekaanvraag.nl geven wij hieraan een invulling.

Samen met Aafke Sonneveld, van Sonneveld Administratie Service, zullen wij u/je klaarstomen om zelf de aanvraag te kunnen regelen en/of over uw/jouw schouder meekijken bij het hele traject van aanvraag tot passage bij de notaris.

Wat men goed moet beseffen is dat wij géén advies over een geldverstrekker geven en niet bemiddelen bij de aanvraag. Wij kunnen niet garanderen dat uw aanvraag gehonoreerd zal worden. Ook in het geval dat de aanvraag geen doorgang vindt, bent u wel onze kosten verschuldigd.

Wij helpen mensen met de aanvraag bij een geldverstrekker van eigen keuze welke via internet af te sluiten is.

Onder de kop “Diensten” kunt u verder lezen wat wij wel en wat wij niet doen.

Neem voor verdere informatie contact met ons op.